Vi söker en kreativ webbdesigner

MGNS är en fullservice-byrå som skapar både affärsverktyg och konkret marknadsföring för allt från små och stora till riktigt stora kunder. Vårt kontor ligger i Tanumshede, norra Bohuslän men vårt arbetsområde är just nu Sverige, Norge, Danmark, Polen och England.

Nu söker vi en kreativ webbdesigner.

Du har goda kunskaper i modern webbutveckling med tyngdpunkt på frontend. Du drivs att av jobba med allt från idé till färdig resultat. De projekt vi jobbar med kan handla om att bygga en helt ny webb från grunden till att bistå med uppdateringar.

Det är ett stort plus om du har även kunskap i andra delar av vår verksamhet så som print, copy, bildbehandling, animation, m.m. I jobbet ingår även trycksaksproduktion i form av katalog, annons, mm. En viktig del är att forma textidéer och texter. Du kommer att arbeta med allt från korta snabba produktioner till större projekt.

Buzzwords PHP, Twig, YAML, CSS, html, javascript, Adobe Creative Suite.

Som person är du kreativ, noggrann, lyhörd och självständig. Du har en bra öga för färg & form. Självklart tycker du om att jobba i team, och du är beredd att bistå våra andra bolag när det behövs.

Kontakt: Skicka ditt CV och din portfolio till Nancy Hebbelink, nancy@mgns.se, +46 (0)722-00 26 06

test